Епоксидни подове, боя против пожар, боя против шум, течна хидроизолация, огнезащитна боя, боя против радиация, термо боя, епоксидна смола,

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

 • ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

  Замяната на продукт става много лесно. Ако желаете да замените продукт от Вашата доставена поръчка, направете следното:
  Свържете се с нас на един от посочените контакти, за да уточните най-удобния за Вас метод за замяна на закупения артикул;
  След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката, ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас продукти;
  Замяна на артикул е препоръчителна за продукт на същата или по-висока стойност от първоначално закупения. В случай, че при размяна изберете продукт на по-ниска стойност, разликата в цената ще бъде запазена във Вашия профил като кредит, който можете да ползвате по-късно за пазаруване;
  Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.

 • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

  За да упражните правото си на отказ и връщане на закупен продукт в рамките на 14 дни от получаване на стоката, трябва да ни уведомите за решението си, използвайки нашата форма за Отказ (изтеглете от ТУК), трябва да опишете, че желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката, като попълните задължително:
  Номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител)
  Посочете, че желаете изцяло възстановяване на сумата от наша страна;
  Разходите по транспорта (куриерски такси) на върната поръчка се поемат от Вас. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.
   
  Важно! В случай, че върнете пратка след преглед и тест при куриера стойността на куриерската услуга за връщането към нас е за Ваша сметка.

 • ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ

  След като получим обратно върнатата от Вас стока, ние ще възстановим сумата в следния срок:

  до 14 дни при плащане с ePay, кредитна, дебитна картаили банков превод.. Ще получите парите обратно по картовата си сметка или Вашия акаунт в ePay или банкова сметка.

  до 14 дни при плащане с наложен платеж. В този случай, ще получите парите си като пощенски паричен превод или по банков път на посочена от Вас банкова сметка. За получаването на паричен превод в офиса на куриера ще Ви изискат единствено лична карта.

 • КЪСНИ ЗАМЕНИ

  При извънредни ситуации и открити дефекти можете да подмените избран артикул и в по-дълъг от стандартния срок. Тези случаи ще бъдат разглеждани от екипа на ИСОНЕМ БЪЛГАРИЯ OOД индивидуално и ще бъдат изпълнени извън посочената тук политика.

Сравнение на продукти