Епоксидни подове, боя против пожар, боя против шум, течна хидроизолация, огнезащитна боя, боя против радиация, термо боя, епоксидна смола,

Блог

Намери ни във Facebook и грабни 5% допълнителна отсъпка!!! Dec/20/2019

Намери ни във Facebook и грабни 5% допълнителна отсъпка!!!

Всеки който хареса страницата ни в Facebook или Instagram ще вземе допълнителни 5% отстъпка за продукт който е избрал от нашия магазин.
Офертата е валидна до 31.03.2020г. 
https://www.facebook.com/isonembg/

С времете нашите продукти са се доказали на световния пазар, освен наши клиетни вие ставате и наши приятели защото се доверявате на качество и надежност със сигурни продукти! Благодарим ви и успешна 2020г. от екипа на Isonem България!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини от Boya.bg

Намери ни във Facebook и грабни 5% допълнителна отсъпка!!!

Намери ни във Facebook и грабни 5% допълнителна отсъпка!!!

Всеки който хареса страницата ни в Facebook или Instagram ще вземе допълнителни 5% отстъпка за продукт който е избрал от нашия магазин.Офертата е валидна д Всеки който хареса страницата ни в Facebook или Instagram ще вземе допълнителни 5% отстъпка за продукт който е избрал от нашия магазин.Офертата е валидна д 2019-12-20T02:21:24+02:00 Намери ни във Facebook и грабни 5% допълнителна отсъпка!!!

<p>Всеки който хареса страницата ни в Facebook или Instagram ще вземе допълнителни 5% отстъпка за продукт който е избрал от нашия магазин.<br />Офертата е валидна до 31.03.2020г.&nbsp;<br />https://www.facebook.com/isonembg/</p> <p>С времете нашите продукти са се доказали на световния пазар, освен наши клиетни вие ставате и наши приятели защото се доверявате на качество и надежност със сигурни продукти! Благодарим ви и успешна 2020г. от екипа на Isonem България!</p>

, , ,
Сравнение на продукти